joi

Picaturi de inspiratie: Botezul

Share it Please
Organizarea de botezuri a venit ca o extindere fireasca a listei de servicii pe care o ofera agentia Events by Carmen Ionita: cele mai harnice dintre fostele mele miresici m-au contactat de cel putin doua ori: o data pentru nunta si a doua oara pentru a le organiza botezul copiilor. Va imaginati ca satisfactia este enorma atunci cand realizezi ca ai fost apreciata si esti aleasa inca o data pentru a organiza unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu.



Pentru ca in postarea anterioara, cea despre nunti pe plaja, va invitam sa priviti clipul de la nunta organizata pentru o prietena draga mie, am sa incep povestea de astazi cu botezul fetitei sale.

La botezul despre care va povestesc am avut dublu rol: de organizator, dar si de moasa. La capitolul organizare de botez n-am dubii ca totul a iesit perfect, insa am avut si onoarea de a duce printesa la biserica si sper ca mi-am indeplinit si aceasta misiune cu succes.



Botezul printesei a avut ca tematica "gradina buburuzei". Petrecerea s-a desfasurat chiar in curtea celor doi parinti. Pentru decor si aranjamente am folosit ca elemente principale albul si rosul, dar si multe nuante pastelate care sa le puna in evidenta pe primele doua. Va redau mai jos imagini ilustrative:



In cele ce urmeaza va invit sa va inspirati din cateva imagini de la botezurile pe care le-am organizat si, ca de fiecare data, va incurajez sa rasfoiti fiecare pagina de internet pentru a va structura cat mai clar dorintele. Totul se poate face, niciun aranjament si nicio idee nu este prea mult, tot ceea ce trebuie sa faceti voi este sa identificati cat mai clar ceea ce va doriti.

# aranjamente florale botez

 

Aranjamentele florale pentru botez pot fi folosite in multiple feluri: aranjamente florale pentru cristelnita, stalpisorii de la intrarea in biserica, aranjamente florale pe mesele de la petrecere, arcade de flori, aranjamente florale pentru prezidiu, aranjamente florale in felinar... si cate si mai cate moduri poti gasi de a decora o incapere cu flori. Iata cateva modele:





# aranjamente botez

 

Fete de masa, marturii de botez, plicuri si meniuri, invitatii, baloane pentru botez (cu forme in ton cu evenimentul - de biberon, carucior, bebelusi albastri sau roz etc.) - toate aceste detalii vor da un plus de farmec evenimentului vostru, insa tin aici sa fac o mica precizare: uneori, prea mult strica. Desi inteleg ca iti doresti tot ce-i mai frumos in lume pentru puiul tau, incearca sa te moderezi si sa incluzi in lista aranjamentelor de botez doar acele accesorii care se potrivesc cu tematica si decorul principal al evenimentului.




# torturi botez


Pe cat sunt de gustoase minunatiile acestea la interior, pe atat de mila ti-e sa le mananci cand vezi cat sunt de frumoase la exterior.

 

 

# ursitoare botez


Unul din momentele centrale ale unui botez sunt ursitoarele. La moda in zilele noastre este sa angajezi cateva ursitoare care sa faca o mica sceneta spre deliciul invitatilor. Din experienta mea, acesta este unul dintre cele mai reusite momente dintr-un botez, cu conditia ca atat ursitoarele angajate cat si invitatii sa aiba putin umor.

# lumanari botez baieti si fete


Modele actuale de lumanari de botez sunt adorabile. Pe langa flori, lumanarea se poate accesoriza cu plusuri sau cu detalii in ton cu tema petrecerii (vezi mai sus gradina buburuzei).



# candybar


In ultimii ani candybar-urile au devenit din ce in ce mai solicitate. Cam jumatate dintre mirese isi doresc un candybar la nunta si aproape toate mamicile il cer la botezuri sau petreceri pentru copii. Iata cateva modele:






Sper ca am reusit sa va inspir putin astazi si sunteti cu un pas mai aproape de organizarea evenimentului pe care il visati!

Cu drag,
Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *