vineri

Picaturi de inspiratie: 30 de modele pentru buchete de mireasa

Share it Please
Buchetele de mireasa sunt piesa centrala si preocuparea principala in pregatirea nuntii a unui designer floral. Buchetul miresei este observat de fiecare invitat, ramane de multe ori ca amintire a nuntii, este in centrul atentiei intr-o proportie uriasa a fotografiilor. Va prezint asadar o colectie cu cele mai reusite buchete de mireasa pe care le-am realizat in ultimii ani si sper ca va servi drept inspiratie pentru alegerea buchetului perfect.




# Buchete de mireasa cu trandafiri

Trandafirii sunt fara indoiala prima alegere a mireselor. Chiar daca, personal, imi place sa ma orientez spre flori mai speciale, nu pot sa neg calitatile acestei flori cameleonice. Trebuie mentionat insa ca trandafirii au tendinta de a eclipsa aproape orice alta floare din vecinatate. Prin urmare, cer atentie sporita si trebuie combinati cu plante care nu sunt deranjate de trecerea lor in plan secund sau, dimpotriva, cu altele care sa se ridice la statutul impunator al trandafirului.


# Buchete de mireasa albe

Este o cerere pe care o intalnesc tot mai frecvent in ultima vreme. Initial aceasta idee nu m-a incantat. Un buchet alb tinde sa se piarda pe fundalul dat de rochia miresei. Am observat insa ca accentele punctiforme de culoare dau o nota extrem de eleganta acestei  combinatii. Iata cateva modele:



# Buchete de mireasa cu bujori

Fara doar si poate bujorii se numara printre florile mele preferate. Sunt potriviti pentru o mireasa plina de viata, pasionala si romantica!


# Buchete de mireasa cu cale

O floare stilata care de obicei arata foarte bine singura, in buchete compacte. Simplitatea este o forma de eleganta ce ar trebui intalnita mai des. 



#buchete de mireasa monocromatice

Buchetele monocromatice solicita o atentie suplimentara fiindca risca mai mult decat combinatiile clasice sa cada in capcana monotoniei, a banalului. La fel ca in cazul calelor, buchetele intr-o singura culoare pot fi extrem de elegante cu  conditia ca simplitatea lor sa fie una in ale carei detalii s-a depus mult efort si pasiune. 


# Buchete de mireasa cu orhidee

Orhideea si-a facut loc in buchetele de mireasa tot mai des in ultimii ani. O recomand in special in aranjamentele tip cascada, potrivite mireselor inalte si slabute. 


Sper ca imaginile de mai sus v-au servit drept sursa de inspiratie pentru buchetul mult visat. Va astept asadar sa il comandati si, de ce nu, sa organizam intreaga nunta impreuna!

Cu drag,
Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *