miercuri

Picaturi de inspiratie: Petreceri tematice pentru copii

Share it Please
Pe Andreea am cunoscut-o in 2013, la targul de nunti de la Marriott. M-a anuntat rapid: vreau nunta pe 13 iunie. Sau un 13, oricare doar 13 sa fie. Nu conteaza daca pica vineri, sambata sau in alta zi, 13 sa fie!



Am placut-o din prima. 13 e numarul meu preferat! Mi-a fost clar din primul moment ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ca impartim o anumita chimie, despre care v-am mai povestit si in alte ocazii, acel sentiment care iti da de inteles de la bun inceput ca vei face lucruri marete cu omul de langa tine. Si marete au fost, despre nunta Andreei v-am povestit multe fiindca a fost un eveniment de vis.

Nici n-am terminat bine de organizat nunta ca Andreea mi-a cerut sa organizez ziua de nastere a piticului sau care implinea trei ani. Aici voiam sa ajung cu postarea de astazi, dar cred ca deja v-ati obisnuit: fiecare dintre povestile mele incepe cu o nunta de basm.

Asadar, astazi va invit in lumea celor mici, la petrecerile lor pline de farmec si de fericire in forma sa cea mai curata.

#idei de petrecere pentru copii

Pentru clientul meu de 3 ani am organizat atunci, la hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov, o petrecere cu tema „Mickey&Minnie Mouse”. Desi a trecut mai bine de un an de atunci, clubul lui Mickey Mouse este inca o tema in voga printre cei mici, fiind in continuare foarte ceruta (desi, e drept, printesa Sophia il prinde din urma pe Mickey cu pasi rapizi).



Un an mai tarziu am organizat iar ziua lui Andy, de aceasta data la Stejarii Country Club. A fost un eveniment fenomenal, de mare succes, desi nu a fost lipsit de emotii. Dupa ce am comandat toate cele necesare organizarii si am rezervat locatia, fix in momentul in care ne pregateam sa respiram linistiti, Andy ne-a anuntat ca vrea doua petreceri fiindca o parte din prietenii lui nu puteau participa in ziua respectiva (ce sa-i faci, au si ei problemele lor de pitici). Asa ca ia-o de la capat! Catering, animatori, fotograf, decor... La multi ani!



Colaborarea mea cu Andreea nu s-a oprit aici. Am mai organizat impreuna si alte evenimente, unele chiar de la mare distanta si rezultatele au fost grozave. Dar despre acestea va voi povesti in alte ocazii fiindca astazi vreau sa ne concentram doar pe lumea Disney.

Alte tematici cerute la petrecerile micutilor sunt Barbie, Frozen, Cars, Mica Sirena, pirati si tot ce le mai trece prin cap copiilor din zilele noastre. Va recomand sa permiteti copiilor sa isi aleaga tematica petrecerii si sa mergeti pe mana lor in tot ce zic. Oricat de ciudate ar parea cererile lor, acestea de fapt reflecta dorintele majoritatii invitatilor si asigura succesul petrecerii. In plus, daca nici de ziua lor nu le facem toate nazurile, atunci cand?



#invitatie petrecere

O petrecere nu-i chiar petrecere daca nu trimiti o invitatie corespunzatoare. In functie de tematica evenimentului, poti comanda online invitatii sau, daca sunteti suficient de priceputi, le puteti realiza singuri.



Foto: etsy.com

#animatori la petreceri de copii

Animatorii de la petrecerile copiilor sunt nepretuiti. Ei asigura succesul petrecerii si, mai mult de atat, linistea parintilor. Magicieni, mascote, papusari, artisti care picteaza pe fata sau fac spectacole cu baloane de sapun dar si tineri costumati si plini de energie care au un intreg arsenal de jocuri si jucarii cu care sa-i distreze pe cei mici... toti acestia vor face petrecerea piticului vostru de neuitat. Sigur ca nu va recomand sa ii chemati pe toti la o singura petrecere. In functie de buget si de preferintele sarbatoritului, faceti o selectie atenta si alegeti doi, trei animatori.



#locuri pentru petreceri/locuri de joaca in Bucuresti

Locatia este foarte importanta pentru succesul petrecerii. Puteti opta pentru un restaurant oarecare, insa distractia copiilor nu va fi in niciun caz comparabila cu cea dintr-un loc de joaca specializat.

Loofy Party, Paradisul Piticilor, Bambini, Kid’s Planet, Booboo, Arlechino, Kids Dream, Happy Planet, Peekaboo sunt doar cateva dintre locatiile care ofera spatii si servicii pentru petrecerile copiilor. In mod deosebit mi-a atras atentia Baby Spa Aviatiei, unde si-a sarbatorit recent ziua de nastere baietelul unui prieten bun. Feedbackul lui a fost excelent, copiii au avut spatiu de joaca, iar parintii s-au putut delecta cu mancarea preparata chiar de bucatarul locatiei.

#candybar

Nu imi pot imagina o petrecere pentru copii fara un candybar bine dotat. In masura in care tematica iti permite, este recomandat ca aceasta sa fie respectata. Iar un specialist va gasi intotdeauna un mod prin care sa se poata adapta! In plus, dulciurile vor fi adorate de cei mici si vor asigura fara nicio indoiala succesul petrecerii.



Sper ca ideile mele va vor servi drept inspiratie pentru cei mici si va astept sa organizam impreuna petreceri incredibile si sa faurim amintiri de pret.

Cu drag,
Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *