vineri

Decoratiuni unicat in colectia 2015 Events by Carmen Ionita

Share it Please

Weekendul trecut am organizat o nunta de poveste: mama unei foste miresici mi-a oferit ocazia sa organizez inca o nunta in familie, chiar pe a ei.

Pentru ca si mireasa este o doamna extrem de sofisticata, nunta a urmat intocmai exemplul acesteia: ballroom-ul ales este una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Bucuresti – Le Diplomat Hilton. Intr-o asemenea locatie am ales sa inauguram cele mai noi suporturi din colectia 2015 Events by Carmen Ionita, piese unice in Romania pe care agentia noastra le pune la dispozitie incepand cu acest an.



Sfesnicele cu design sofisticat au fost create de catre designerii nostri special pentru mirii care isi doresc nunti spectaculoase, aranjamente voluminoase, decoratiuni inspirate din natura a caror simbolistica este trainicia si energia pozitiva a elementelor naturale.

Un alt element deosebit in designul acestor piese este ca permit atasarea lumanarilor, transformand astfel decorul in functie de momentul zilei: in prima parte a petrecerii, cand lumina naturala favorizeaza aspectul viu si energizant al florilor naturale, suporturile gazduiesc aranjamente din florile preferate ale mirilor, in vreme ce in a doua parte a evenimentului, cand Soarele lasa loc Lunii, aranjamentele se transforma in piese diafane sub lumina fermecata a lumanarilor ce spun povesti magice si delicate despre iubire si fericire.

Pentru nunta din weekendul trecut am optat pentru aranjamente realizate din lalele, bujori, hortensii, frezii, orhidee, minitrandafiri si iedera. Cu deosebita mandrie, va las sa le admirati in imaginile de mai jos.



Buchetul miresei porneste de la un model din 2014, imbogatit cu hortensie, bujori, trandafiri, minitrandafiri.



Buchetul nasei a fost realizat din cale care ofera intotdeauna o forma eleganta.



Cocardele au fost realizate pe suport de magnet pentru a nu deteriora costumele purtatorilor.



Va astept sa organizam impreuna si in acest sezon nunti de basm si petreceri fara egal!

Cu drag,
Carmen

0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *