joi

Crystal Waterfall by Carmen Ionita: Piesa centrala vedeta in sezonul de toamna-iarna

Share it Please
Aceste aranjamente au fost realizate cu prilejul nuntii Nicoletei careia ii multumesc din inima pentru increderea oferita. Casa de piatra, draga mea!


Designerii florali de la Events by Carmen Ionita au realizat, pornind de la tendintele sezonului de toamna iarna 2015/2016, un nou model pentru piesele centrale de la evenimentele speciale.

Plecand de la principalele linii trasate de designerii florali internationali, am conceput un aranjament simplu, foarte elegant, realizat cu o varietate redusa de specii de flori. Am adaugat accesorii non-florale – precum siragurile de pietre, suporturi transparante, globuri de sticla, oglinzi si, evident, lumanari”, a declarat Carmen Ionita, manager Events by Carmen Ionita.  

Paleta coloristica mentine trendul anului 2015: all white. Puritatea, eleganta si simbolistica acestei tendinte este evidenta: nicio alta optiune nu poate ilustra la fel de bine magia unei nunti elegante.

In privinta florilor am ales sa lucram cu orhidee si hortensie. Alegerea noastra a fost motivata de catre tendintele internationale dar nu numai. Am tinut in primul rand seama de preferintele cuplurilor cu care lucram zi de zi. Nunta si implicit tot ceea ce tine de organizarea si decorarea ei apartine intru totul mirilor si trebuie sa ii reprezinte, sa ii incante si sa le spuna povestea. Este prin urmare crezul agentiei noastre sa tinem seama in principal de dorintele clientilor nostri si abia mai apoi sa privim catre trendurile designerilor international”, a continuat Carmen Ionita.  













Aranjamentele sunt disponibile prin intermediul agentiei Events by Carmen Ionita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *